Succesverhaal model Rianne Lisette

 • Van conductrice naar model in het buitenland.
  Het verhaal van Rianne Lisette, ontdekt op het
  Model & Fashion Event van vorig jaar:

   

  Vorig jaar op de markt in Lieveren (Groningen) ben ik door een scout van het Model&FashionEvent ontdekt. Hij bood mij een gratis ticket aan voor het Model en Fashion event in het voetbalstadion de Euroborg in Groningen. Ik had nog nooit van dit evenement gehoord en dacht dat hij een grapje maakte.

  Toen ik de informatie over het event had bekeken, besloot ik een kans te wagen. 

  Ik was op dat moment 6 jaar als conductrice werkzaam bij Arriva en was wel toe aan iets nieuws. 

  Na een lange enerverende dag werd ik uitgekozen door 2 internationale bureaus. 

  Toon van Stralen van Only Model Management in Rotterdam, gaf mij een heldere kijk op het leven en werken als model. Toen wist ik het zeker. Dit was wat ik wilde!

  Ik heb vrij snel daarna mijn vast contract bij Arriva opgezegd en een contract getekend bij Only Model Management. 

  Maar met het alleen tekenen van een contract  ben je nog geen model. Ik moest mijn levensstijl aanpassen, iedere dag sporten, gezonde voeding tot me nemen en oefeningen doen. Het vergt veel discipline en doorzettingsvermogen om een goed en gezond lijf te hebben. 

   

  Ik ben nu net terug van Athene waar ik 2 maanden ben geweest. Het reizen in combinatie met modellenwerk is fantastisch! Geen dag is hetzelfde! Naast je castings heb je je opdrachten. Zo sta je het ene moment naturel in een pyjama. Het volgende moment sta je compleet opgemaakt in een fantastische jurk of loop je in een show! 

  Maar model zijn is hardwerken! Je maakt soms lange uren en dagen waarbij je door weer en wind van de ene naar de andere locatie rent. 

  Maar als je dan vrij bent, heb je wel de uitgelezen kans om de stad te verkennen en lokale- en toeristische plekken te bezoeken van het land waar je op dat moment bent.

  Ik  ben heel erg blij met de keuze die ik een jaar geleden heb gemaakt. Ik volg een nieuw avontuur die mij op de mooiste plekken van de wereld brengt en waarbij ik veel nieuwe mensen leer kennen.

  Schuilt er ook een model in jou? Pak je kans en kom naar de casting op het Model & Fashion Event: zondag 30 oktober in Groningen.
  www.modelandfashionevent.nl

   

  Schuilt er ook een model in jou? Pak je kans en kom naar de casting op het Model & Fashion Event: zondag 30 oktober Noordlease Stadion (Euroborg) Groningen

  www.modelandfashionevent.nl  of bekijk het event op The Model Club

   

0 comments